RSL Racket – Badminton Time!

Sekarang saya dah ada hobi baru. Selain dari asyik buat website. Kena jugak senaman ni. Selain jogging sekarang ada projek baru “badminton time!” Ini semua Geng KM punya kerja (group Wassap tempat sekerja).

Habis je Piala Thomas Mey 2014 lepas. Bila Malaysia dapat tempat kedua, semua seronok nak main badminton semula. Saya ni dah lama sangat tak main badminton. Last main umur 12 tahun kot. haha… Mana nak bedal racket?

Nak tak nak kena la beli racket baru.Kawan saya cadangkan RSL Racket. Saya tak tau brand ni. Maka kawan saya pun belikanlah  RSL Racket  (model :  RSL Super Carbon 125) untuk badminton time! .Katanya brand RSL ni tak populardi Malaysia tapi syok pakai.

First time la pakai raket RSL ni. Syok jugak. Light-weight RSL  yang saya gunakan ni sesuai untuk main defend mode . (member cakap la.. saya bedal follow je).

P/s : Tapi macam betul pun ada bila smash xberapa kaw sangat.

Model :  RSL Super Carbon 125 (SC125)

IMG_0218

IMG_0220

IMG_0221

IMG_0222

IMG_0228

IMG_0226

P/s : Harapan saya projek main badminton  time!  ni kekal sampai RSL racket saya lunyai abes. haha. Jangan hangat-hangat tahi ayam sudah..